nieuws

Gratis software voor slimmer werken

Geen categorie

Sinds kort bestaat er software die kan zorgen voor een hogere concentratie en betere werkprestaties. Zo kun je met de efficiencysoftware CtrlWORK energiek blijven én meteen tips krijgen over Het Nieuwe Werken. CtrlWORK zorgt ervoor dat je scherp blijft door op de juiste momenten mentale verfrissing te geven. Tegelijk worden je (computer)vaardigheden getraind, zoals e-mailmanagement, […]

Sinds kort bestaat er software die kan zorgen voor een hogere concentratie en betere werkprestaties. Zo kun je met de efficiencysoftware CtrlWORK energiek blijven én meteen tips krijgen over Het Nieuwe Werken.

CtrlWORK zorgt ervoor dat je scherp blijft door op de juiste momenten mentale verfrissing te geven.
Tegelijk worden je (computer)vaardigheden getraind, zoals e-mailmanagement, het gebruik van sneltoetsen en timemanagement. Organisaties kunnen daarnaast eigen tips en instructies tonen.

De software is te downloaden vanaf de website van ErgoDirect International. De gratis licentie voor CtrlWORK is geldig tot 1 mei 2013. Daarna stopt de software met werken en is het mogelijk om de licentie te verlengen.

Reageer op dit artikel