nieuws

Green Care Energy Alu heeft Nordic Swan label

Geen categorie

Green Care Energy Alu, het ecologisch vaatwasmiddel voor professioneel gebruik dat Werner & Mertz eind vorig jaar lanceerde, heeft het Nordic Swan label (nordic swan: 580-092) gekregen. Dit Scandinavische milieulabel is geldig voor vier jaar en erkent producten die duurzaam ecologisch zijn. Dankzij de samenstelling voldoet Green Care Energy Alu aan de strenge eisen van […]

Green Care Energy Alu, het ecologisch vaatwasmiddel voor professioneel gebruik dat Werner & Mertz eind vorig jaar lanceerde, heeft het Nordic Swan label (nordic swan: 580-092) gekregen. Dit Scandinavische milieulabel is geldig voor vier jaar en erkent producten die duurzaam ecologisch zijn.

Dankzij de samenstelling voldoet Green Care Energy Alu aan de strenge eisen van het 'Nordic Swan' ecolabel. Dat is het officiële label voor de Scandinavische landen (Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland en IJsland), dat ervoor moet zorgen dat er meer milieubewust geconsumeerd wordt.

Kwaliteitsgarantie
Eric Van Raemdonck, General Manager Werner & Mertz professional Benelux, legt uit: “Het ‘Nordic Swan’ label is geldig voor 4 jaar. Daarna moeten we een nieuwe licentie aanvragen. Dat zorgt ervoor dat alle producten die het Nordic Swan label krijgen, goed in de gaten gehouden worden om een blijvende goede kwaliteit van de producten te garanderen.”

“Voor ons is het Nordic Swan label uiteraard van belang voor de erkenning dat we duurzame producten maken, maar ook voor de export naar Scandinavië. Het label is immers zeer bekend in de Scandinavische landen. 67 procent van alle inwoners weet waarvoor het logo staat. Het label is dus een kostenefficiënte manier om milieuvriendelijk te communiceren. Op deze manier tonen we dat we verantwoordelijkheid nemen door duurzaam te ondernemen en milieuvriendelijke producten op de markt brengen”, besluit Van Raemdonck.

Nieuwe generatie
Met Green Care Energy Alu lanceerde Tana een nieuwe generatie detergent. Dit vaatwasmiddel maakt gebruik van een sekwestreermiddel op basis van hernieuwbare grondstoffen en is in het bijzonder geschikt en aangepast voor gevoelige materialen zoals aluminium, zilver, koper, plastic en porselein.

Dankzij de geconcentreerde formule is green care ENERGY alu zuinig in gebruik en levert het uitstekende reinigingsprestaties in zacht en middelhard water. Het vaatwasmiddel verwijdert moeiteloos zetmeel en eiwitten. De formule op basis van silicaten en corrosie-inhibitoren beschermt de machine en het vaatwerk.

Reageer op dit artikel