nieuws

Hago Next presenteert nieuwe werkwagens

Geen categorie

Hago Next heeft onlangs nieuwe bestickering voor de werkwagens van de schoonmakers gepresenteerd. Deze is aangepast vanwege het feit dat de schoonmakers aan dagschoonmaak doen. Hago Next gaat naar eigen zeggen voor honderd procent dagschoonmaak. "Dit schoonmaken tijdens kantooruren vereist communicatief vaardige schoonmaakmedewerkers, die het gesprek durven aangaan met mensen op de werkvloer. Bij representatieve […]

Hago Next heeft onlangs nieuwe bestickering voor de werkwagens van de schoonmakers gepresenteerd. Deze is aangepast vanwege het feit dat de schoonmakers aan dagschoonmaak doen.

Hago Next gaat naar eigen zeggen voor honderd procent dagschoonmaak. "Dit schoonmaken tijdens kantooruren vereist communicatief vaardige schoonmaakmedewerkers, die het gesprek durven aangaan met mensen op de werkvloer. Bij representatieve mensen hoort een gelijkwaardige werkwagen", aldus een bericht van Hago Next. Voor de stickers op de werkwagens zijn beelden gebruikt van eigen medewerkers. "Deze vernieuwing moet nog meer bijdragen aan de 100 procent blijheidsgarantie, voor zowel klant als medewerker", aldus Hago Next. 

Reageer op dit artikel