nieuws

HelloFresh levert gezonde voeding

Geen categorie

HelloFresh ontwikkelt gezonde recepten en levert deze, inclusief alle bijbehorende verse ingrediënten, wekelijks bij mensen thuis. Na het succes van de service in de vier grote steden in de Randstad, heeft HelloFresh nu haar leveringsgebied uitgebreid en levert ze in de gehele provincie Utrecht en de grootste delen van de provincies Noord- en Zuid-Holland. De […]

HelloFresh ontwikkelt gezonde recepten en levert deze, inclusief alle bijbehorende verse ingrediënten, wekelijks bij mensen thuis. Na het succes van de service in de vier grote steden in de Randstad, heeft HelloFresh nu haar leveringsgebied uitgebreid en levert ze in de gehele provincie Utrecht en de grootste delen van de provincies Noord- en Zuid-Holland.

De service richt zich onder andere op mensen die na een drukke dag geen tijd of zin meer hebben om naar de supermarkt te gaan, maar toch gezond en verantwoord willen eten. HelloFresh biedt hiervoor dé oplossing: elke maandagavond wordt er na werktijd een box bezorgd met lekkere recepten, inclusief alle bijbehorende verse en gezonde ingrediënten. De box is gevuld met ingrediënten voor drie of vijf recepten, voor een of meerdere personen. Kortom, alles wat nodig is voor een gezonde avondmaaltijd. De gerechten worden ontwikkeld door voedingsexperts en volgen de richtlijnen van gezonde voeding van het Voedingscentrum. Naast het ontwikkelen van de recepten doet HelloFresh ook de boodschappen. De producten komen overal vandaan en het uitgangspunt is om samenwerkingen aan te gaan met lokale boeren en kleine leveranciers van biologische producten. In de box zitten daardoor vaak verrassende ingrediënten die niet zomaar in de supermarkt te vinden zijn.

Reageer op dit artikel