nieuws

i8 Solutions ambassadeur Schoonmaakgolfdag

Geen categorie

Op 17 september treffen enkele honderden sectorgenoten elkaar weer om te netwerken én op een prettige wijze de strijd met elkaar aan te gaan tijdens de Schoonmaakgolfdag. We blikken vooruit met ambassadeur i8 Solutions. Jan Vink, Directeur i8 Solutions: “Al vijftien jaar weet ik me als sportliefhebber enorm te vermaken op de golfbaan. Naast de […]

Op 17 september treffen enkele honderden sectorgenoten elkaar weer om te netwerken én op een prettige wijze de strijd met elkaar aan te gaan tijdens de Schoonmaakgolfdag. We blikken vooruit met ambassadeur i8 Solutions.

Jan Vink, Directeur i8 Solutions: “Al vijftien jaar weet ik me als sportliefhebber enorm te vermaken op de golfbaan. Naast de gezelligheid en gezonde lucht, trekt me de uitdaging om mijn score iedere keer weer te verbeteren.”

Vragen
i8 Solutions biedt, in samenwerking met Nocore, krachtige en gebruiksvriendelijke managementrapportages aan die helpen bij het beantwoorden van de vragen: hoe gaat het? Waarom? Waar? En bij wie? Wat moet er gedaan worden? “Deze vragen stel ik mezelf ook vaak na een slecht rondje golf”, zegt Vink.

Volgens Vink is de Schoonmaakgolfdag een ideale manier om in een ontspannen en gezellige omgeving vragen te beantwoorden. “Maandag 17 september, ik kijk weer uit naar een gezellig team voor een sportieve uitdaging.”

Deelnemen
Interesse om als directie of management zelf deel te nemen aan de Schoonmaakgolfdag? Geef je dan op via de site: Schoonmaakgolfdag.

Reageer op dit artikel