nieuws

IBN facilitair wint aanbesteding SKOGU

Geen categorie

Verschillende partijen, waaronder Key-Quality en IBN facilitair, hebben onlangs de aanbesteding schoonmaak bij SKOGU afgerond. De opdracht is gegund aan het Udense IBN facilitair. IBN was bij een aantal scholen van SKOGU al schoonmaakleverancier. SKOGU verzorgt basisonderwijs aan circa 3.000 leerlingen met in totaal 300 medewerkers verspreidt over 13 scholen in de omgeving Uden. Key-Quality […]

Verschillende partijen, waaronder Key-Quality en IBN facilitair, hebben onlangs de aanbesteding schoonmaak bij SKOGU afgerond. De opdracht is gegund aan het Udense IBN facilitair. IBN was bij een aantal scholen van SKOGU al schoonmaakleverancier.

SKOGU verzorgt basisonderwijs aan circa 3.000 leerlingen met in totaal 300 medewerkers verspreidt over 13 scholen in de omgeving Uden.
Key-Quality laat op haar website weten dat er is gekozen voor een artikel 19 (BAO) aanbesteding met een voorbehoud aan sociale werkvoorzieningen. 

Personeelsovername
De medewerkers van de zittende schoonmaakbedrijven wordt volgens Key-Quality de mogelijkheid geboden om te worden overgenomen door IBN facilitair.
Wat wel opmerkelijk is, aangezien IBN geen verplichtingen heeft tot overname.
Het bedrijf is namelijk niet aangesloten bij de OSB en valt niet onder de CAO voor schoonmaak en glazenwassersbedrijven.

Reageer op dit artikel