nieuws

Integratiediner Asito houdt informatiebijeenkomsten

Geen categorie

Het Nationaal Integratiediner, een initiatief van schoonmaakorganisatie Asito waarbij op 10 oktober op 5.000 plaatsen door heel Nederland diners worden georganiseerd, houdt de komende vier weken acht informatiebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomst wordt de opzet van het Nationaal Integratiediner toegelicht en is er ruimte om vragen te stellen. Geïnteresseerde organisaties zijn vrijblijvend uitgenodigd om deze kosteloze […]

Het Nationaal Integratiediner, een initiatief van schoonmaakorganisatie Asito waarbij op 10 oktober op 5.000 plaatsen door heel Nederland diners worden georganiseerd, houdt de komende vier weken acht informatiebijeenkomsten.

Tijdens deze bijeenkomst wordt de opzet van het Nationaal Integratiediner toegelicht en is er ruimte om vragen te stellen. Geïnteresseerde organisaties zijn vrijblijvend uitgenodigd om deze kosteloze bijeenkomst bij te wonen. Het Nationaal Integratiediner bestaat uit diners waarbij de deelnemers praten over elkaars culturen en andere verschillen. Diners worden georganiseerd door bedrijven, instellingen en verenigingen en kunnen plaatsvinden bij collega's thuis, op de werkvloer en regionale hotspots. ‘Proef de kracht van het verschil' is het motto. "Het integratiediner wil de verschillen tussen mensen benutten, mensen verbinden en zo betere samenwerking en wederzijds begrip kweken", aldus Sander Haas van Asito. "Meedoen levert voor organisaties een verbeterde teamspirit op en zorgt voor nieuwe ideeën en inzichten." Naast de kosten voor het eten zelf zijn er geen kosten aan het evenement verbonden.

In verbinding
Het doel is om dit jaar tienduizenden mensen met elkaar in verbinding te brengen aan 5.000 tafels. Naast Asito is ook het bedrijf &samhoud initiatiefnemer. Om zoveel mogelijk organisaties te bereiken, organiseert het Nationaal Integratiediner verschillende bijeenkomsten door het hele land. Alle bijeenkomsten zijn van 10.00 tot 11.00 uur en vinden plaats op kantoren van Asito kantoren. Geïnteresseerde organisaties kunnen zich opgeven via info@nationaalintegratiediner.nl of via de website, www.nationaalintegratiediner.nl. Door deel te nemen aan het Nationaal Integratiediner kunnen organisaties bijdragen aan het positief inzetten van de aanwezige culturele diversiteit, vindt Ron Steenkuijl, commercieel directeur Asito. "Bij Asito werken 10.000 mensen van meer dan 90 nationaliteiten. We laten dagelijks zien dat we met zo'n diverse groep elke dag een topprestatie kunnen leveren. Niet ondanks de verschillen, maar dankzij." Organisaties die op dit moment hebben aangegeven mee te doen zijn onder andere KPMG, Albron, Ernst & Young, Schiphol Group, Corio, Sodexo en Nationale Nederlanden.

Dinsdag 31 juli, Van der Madeweg 1-3, Amsterdam
Donderdag 2 augustus, Kanaaldijk Noord 109 C, Eindhoven
Maandag 6 augustus, Vlambloem 61, Rotterdam
Vrijdag 10 augustus, Bornholmstraat 78, Groningen
Woensdag 15 augustus, Hanzeweg 45, Deventer
Dinsdag 21 augustus, Telfordstraat 40, Zwolle
Woensdag 22 augustus, Josink Hofweg 10, Enschede
Vrijdag 24 augustus, Tiber 36-38, Den Haag

Reageer op dit artikel