nieuws

Jubileumfeest voor Dirksen Schoonmaakartikelen & Bedrijfskleding

Geen categorie

Dirksen Schoonmaakartikelen & Bedrijfskleding bestaat dit jaar 25 jaar. Ter gelegenheid van het jubileum organiseert het bedrijf op donderdag 6 en vrijdag 7 september feestelijke bijeenkomsten. Het bedrijf zorgt voor een programma met naar eigen zeggen verrassende productpresentaties, nieuwe trends, modeshows en bekende Nederlanders als gastsprekers. Wie zelf actief wil meedoen, kan ook deelnemen aan […]

Dirksen Schoonmaakartikelen & Bedrijfskleding bestaat dit jaar 25 jaar. Ter gelegenheid van het jubileum organiseert het bedrijf op donderdag 6 en vrijdag 7 september feestelijke bijeenkomsten.

Het bedrijf zorgt voor een programma met naar eigen zeggen verrassende productpresentaties, nieuwe trends, modeshows en bekende Nederlanders als gastsprekers. Wie zelf actief wil meedoen, kan ook deelnemen aan een van de workshops. Om het geheel aan te kleden, zullen er auto’s te bewonderen zijn, maar daarover laat het bedrijf zich nog niet in detail uit.

Aanmelden
De festiviteiten vinden plaats rondom het pand op het Bedrijvenpark Twente in Almelo. Wie er bij aanwezig wil zijn, kan zich aanmelden via de website van Dirksen.

Reageer op dit artikel