nieuws

Kärcher introduceert reinigingsmiddelen voor machinale toepassing

Geen categorie

Om effectiever en zuiniger te kunnen reinigen, heeft Kärcher drie nieuwe eco!efficiency reinigingsmiddelen voor machinaal gebruik ontwikkeld. Door hun hoge werkzaamheid hoeft er tot 25 procent minder gedoseerd te worden dan bij vergelijkbare producten. Deze reinigingsmiddelen ontzien het milieu volgens de maker, aangezien ze geen gevaarlijke stoffen als NTA, allergie-opwekkende zuren of moeilijk afbreekbare tensiden […]

Om effectiever en zuiniger te kunnen reinigen, heeft Kärcher drie nieuwe eco!efficiency reinigingsmiddelen voor machinaal gebruik ontwikkeld. Door hun hoge werkzaamheid hoeft er tot 25 procent minder gedoseerd te worden dan bij vergelijkbare producten.

Deze reinigingsmiddelen ontzien het milieu volgens de maker, aangezien ze geen gevaarlijke stoffen als NTA, allergie-opwekkende zuren of moeilijk afbreekbare tensiden bevatten. Ook beschikken de producten over de door Kärcher gepatenteerde afscheidingsvriendelijke eigenschappen (ASF) waardoor ze de werking van lichte vloeistofafscheiders ondersteunen.

Transport en industrie
Voor gebruik met warmwater hogedrukreinigers is de olie- en vetoplossende Extra RM 31 ASF eco!efficiency ontwikkeld. De alkalische basisreiniger (pH-waarde in geconcentreerde vorm: 13,5) verwijdert de sterkste verontreinigingen bij alle temperaturen. Dit middel wordt toegepast in garages en transportbedrijven voor de reiniging van motoren en de interne tankreiniging en in de industrie voor het ontvetten van oppervlakken.

Voertuigen reinigen
De alkalische actieve reiniger RM 81 ASF eco!efficiency wordt eveneens gebruikt in combinatie met warmwater hogedrukreinigers. Het product (pH-waarde in geconcentreerde vorm: 12,3) lost sterke minerale vervuilingen op, evenals vetten en oliën, en is volgens Kärcher bijzonder geschikt voor de reiniging van voertuigen.

Vloerreiniger
In schrob- en zuigmachines wordt de vloerreiniger RM 69 ASF eco!efficiency gebruikt. Het alkalische middel (pH-waarde in geconcentreerde vorm: 12,2) dient voor de doeltreffende reiniging van alle werkplaats- en industriële vloeren.

Reageer op dit artikel