nieuws

King en Van Oort Transport verlengen samenwerking

Geen categorie

King Nederland heeft onlangs het contract met Van Oort Transport uit het Gelderse Eck en Wiel verlengd. Van Oort is verantwoordelijk voor de nationale distributie van King. Een samenwerking die naar zeggen van de beide partijen de afgelopen jaren naar tevredenheid is verlopen, heeft geleid tot een verlenging van het contract tussen King en Van […]

King Nederland heeft onlangs het contract met Van Oort Transport uit het Gelderse Eck en Wiel verlengd. Van Oort is verantwoordelijk voor de nationale distributie van King.

Een samenwerking die naar zeggen van de beide partijen de afgelopen jaren naar tevredenheid is verlopen, heeft geleid tot een verlenging van het contract tussen King en Van Oort. Met vijftien vrachtwagens, geladen met de meest uiteenlopende producten, rijdt Van Oort dagelijks naar klanten van King. "Voor deze belangrijke schakel in het proces hebben we een betrouwbare partner als Van Oort nodig", aldus Eric Sips, vestigingsdirecteur van King Nederland in Tiel. Onlangs vond de officiële ondertekening van het contract plaats. Simon van Oort (directeur van Van Oort) en Eric Sips (managing director van King) zetten vol vertrouwen een handtekening onder het contract. Sips: "Samen met het personeel hebben we geproost op een succesvolle voortzetting van de samenwerking."

Reageer op dit artikel