nieuws

Medewerkers Trion slagen voor basisopleiding schoonmaken

Geen categorie

Schoonmaakbedrijf Trion heeft er een flink aantal vakgeschoolde schoonmaakmedewerkers bij. Twee groepen werknemers van Trionvestigingen in Almere en Dronten zijn namelijk geslaagd voor de basisopleiding schoonmaken van SVS. Begin juli hield het bedrijf een feestelijke diploma-uitreiking en uitgebreide lunch in een afgehuurd hotel. De diploma's werden op een speelse manier uitgedeeld. Deze lagen ingelijst ondersteboven […]

Schoonmaakbedrijf Trion heeft er een flink aantal vakgeschoolde schoonmaakmedewerkers bij. Twee groepen werknemers van Trionvestigingen in Almere en Dronten zijn namelijk geslaagd voor de basisopleiding schoonmaken van SVS.

Begin juli hield het bedrijf een feestelijke diploma-uitreiking en uitgebreide lunch in een afgehuurd hotel. De diploma's werden op een speelse manier uitgedeeld. Deze lagen ingelijst ondersteboven door de ruimte verspreid. Medewerkers draaiden om de beurt een lijst om, om te ontdekken welke geslaagde collega zij mochten feliciteren. Trion is een van de nieuwste opdrachtgevers van SVS. In september vervolgen de twee partijen hun samenwerking met nog meer deelnemers aan de basisopleiding schoonmaken van SVS. Meer informatie: www.svs-opleidingen.nl en www.trionschoonmaak.nl

 

Reageer op dit artikel