nieuws

Meer beveiligers langs het spoor

Geen categorie

ProRail zet meer particuliere beveiligers in bij de strijd tegen spoorlopen en vandalen. Bovendien staan ze op tien locaties paraat om direct te kunnen inspringen bij vermoeden van koperdiefstal. De spoorbeheerder hoopt zo onder meer treinvertragingen te kunnen voorkomen. De beveiligers gaan nauw samenwerken met de opsporingsambtenaren van ProRail en de politie. Het gaat om […]

ProRail zet meer particuliere beveiligers in bij de strijd tegen spoorlopen en vandalen. Bovendien staan ze op tien locaties paraat om direct te kunnen inspringen bij vermoeden van koperdiefstal. De spoorbeheerder hoopt zo onder meer treinvertragingen te kunnen voorkomen. De beveiligers gaan nauw samenwerken met de opsporingsambtenaren van ProRail en de politie. Het gaat om tientallen extra beveiligers per week, die ook 's nachts gaan patrouilleren.

Reageer op dit artikel