nieuws

Meer techniek in security leidt tot meer mensinzet

Geen categorie

Techniek wordt goedkoper terwijl de inzet van mensen duurder wordt. Maar dat betekent niet het einde van de mensinzet binnen security. 'Security blijft mensenwerk. Het is niet óf techniek óf mensinzet, het is én én.' Dat concluderen de deelnemers aan de door Security Management georganiseerde rondetafeldiscussie, waarvan het verslag is te lezen in het deze […]

Techniek wordt goedkoper terwijl de inzet van mensen duurder wordt. Maar dat betekent niet het einde van de mensinzet binnen security. 'Security blijft mensenwerk. Het is niet óf techniek óf mensinzet, het is én én.' Dat concluderen de deelnemers aan de door Security Management georganiseerde rondetafeldiscussie, waarvan het verslag is te lezen in het deze week verschenen zomernummer.

Verder in nummer 7 / 8 een artikel over de beveiliging van de Olympische Spelen die eind deze maand in Londen beginnen, wordt er ingegaan op nieuwe wetgeving voor meldplicht bij datalekken, en de start van een serie artikelen over de nieuwe beveiligingsmethodiek predictive profiling.

Ten slotte in dit nummer het Security Management omzetoverzicht particuliere beveiliging over 2011, inclusief de nieuwe top 10 PBO's.

Reageer op dit artikel