nieuws

Meld u nu aan voor de Univé Paludanus Prijs

Geen categorie

Nog tot en met vrijdag 3 augustus kunnen instellingen en organisaties zich inschrijven voor de Univé Paludanus Prijs. Projecten die een zichtbare bijdrage hebben geleverd aan de kwaliteit van de zorg, maken hiermee kans op een geldprijs van 10.000 euro, een onderscheiding en een film over het project. De Univé Paludanus Prijs beloont projecten in […]

Nog tot en met vrijdag 3 augustus kunnen instellingen en organisaties zich inschrijven voor de Univé Paludanus Prijs. Projecten die een zichtbare bijdrage hebben geleverd aan de kwaliteit van de zorg, maken hiermee kans op een geldprijs van 10.000 euro, een onderscheiding en een film over het project.

De Univé Paludanus Prijs beloont projecten in de zorg die eraan bijdragen dat patiënten en cliënten zélf een duidelijke kwaliteitsverbetering ervaren. Zorgverzekeraar Univé wil met de Univé Paludanus Prijs dergelijke projecten in de schijnwerpers zetten, zodat ze ook door andere instellingen overgenomen kunnen worden. De onafhankelijke jury van de Paludanus Prijs staat onder leiding van Tweede Kamerlid Pia Dijkstra.

Inschrijving voor de Univé Paludanus Prijs staat in principe open voor personen en organisaties uit de hele breedte van het zorgveld, en is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 3 augustus, via het deelnameformulier. De feestelijke prijsuitreiking is op woensdag 12 december 2012.

Reageer op dit artikel