nieuws

Mommers Schoonmaakservice volgt Basisopleiding SVS

Geen categorie

Een groep medewerkers van Mommers Schoonmaakservice uit Nieuwerkerk aan den IJssel start in september met de Basisopleiding Schoonmaken + Module Traditioneel van SVS. Het schoonmaakbedrijf biedt de werknemers zo de kans zich verder in hun vak te bekwamen. In acht lessen leren de deelnemers efficiënt en effectief een kantooromgeving schoonmaken. Zij zullen oefenen met zowel […]

Een groep medewerkers van Mommers Schoonmaakservice uit Nieuwerkerk aan den IJssel start in september met de Basisopleiding Schoonmaken + Module Traditioneel van SVS. Het schoonmaakbedrijf biedt de werknemers zo de kans zich verder in hun vak te bekwamen.

In acht lessen leren de deelnemers efficiënt en effectief een kantooromgeving schoonmaken. Zij zullen oefenen met zowel de microvezel- als de traditionele schoonmaakmethode. De eerste les is 15 september in het hoofdkantoor van SVS te Capelle aan den IJssel. Eerder dit jaar volgden al twee andere groepen medewerkers van Mommers de Basisopleiding Schoonmaken met Module Traditioneel.

Reageer op dit artikel