nieuws

Naslagwerk voor wagenparkbeheer

Geen categorie

De LeasePocket is weer beschikbaar. Dit boek van LeasePlan is een handig naslagwerk voor wagenparkbeheerders. In het ruim 150 pagina's tellende uitgave staat de autoleasemaatschappij stil bij de laatste ontwikkelingen en achtergronden op het gebied van zakelijk rijden. Het boek geeft antwoord op vragen over verzekeringen, brandstofbeleid en alle vormen van leasing. Bovendien bevat het […]

De LeasePocket is weer beschikbaar. Dit boek van LeasePlan is een handig naslagwerk voor wagenparkbeheerders. In het ruim 150 pagina's tellende uitgave staat de autoleasemaatschappij stil bij de laatste ontwikkelingen en achtergronden op het gebied van zakelijk rijden.

Het boek geeft antwoord op vragen over verzekeringen, brandstofbeleid en alle vormen van leasing. Bovendien bevat het (reken-)voorbeelden en praktische tips rondom belastingregels, verzekeringen, wagenparkbeheer en allerhande mobiliteitsoplossingen.

De LeasePocket is gratis te bestellen op http://www.leasepocket.nl.
Op de website zijn ook alle hoofdstukken online terug te vinden. Bovendien kan men op de site gericht zoeken op een specifiek onderwerp.
Daar zijn gedurende het jaar ook actuele ontwikkelingen te vinden zoals bijvoorbeeld fiscale maatregelen.

Reageer op dit artikel