nieuws

Nieuwe edities Nationaal Integratiediner op komst

Geen categorie

Op 10 oktober aanstaande organiseert Asito het Nationaal Integratiediner, met als boodschap 'Proef de kracht van het verschil'. De achterliggende reden volgens Asito is dat verschillen tussen mensen hen leidt naar succes. Het Nationaal Integratiediner is een onafhankelijk en kosteloos initiatief dat zich sterk maakt om alle mensen in Nederland bij de maatschappij te betrekken, […]

Op 10 oktober aanstaande organiseert Asito het Nationaal Integratiediner, met als boodschap 'Proef de kracht van het verschil'. De achterliggende reden volgens Asito is dat verschillen tussen mensen hen leidt naar succes.

Het Nationaal Integratiediner is een onafhankelijk en kosteloos initiatief dat zich sterk maakt om alle mensen in Nederland bij de maatschappij te betrekken, ongeacht nationaliteit, opleiding, gezondheid, leeftijd, overtuiging, geloof et cetera.

Vorig jaar
In 2011 organiseerde Asito op 85 locaties een Nationaal Integratiediner. “Wij weten nu hoe goed het werkt om de integratie van verschillende groepen mensen te bevorderen. En vooral ook hoe leuk het is”, laat het bedrijf weten.

Verspreid
Deze bijeenkomsten worden tussen 19 juni en 24 augustus verspreid door het land gehouden. Mensen die deel willen nemen, kunnen voor meer informatie kijken op www.nationaalintegratiediner.nl

Reageer op dit artikel