nieuws

Nieuwe opleiding renovatie en transformatie bestaand vastgoed

Geen categorie

Volgend jaar start een hoogwaardige opleiding voor Renovatie en Transformatie van bestaand vastgoed. Het Nationaal Renovatie Platform (NRP) en de TU Delft zijn daartoe een samenwerking aangegaan in de vorm van de start van de NRP Academie. De academie richt zich op in de praktijk werkzame professionals die zich verder willen bekwamen in het vakgebied […]

Volgend jaar start een hoogwaardige opleiding voor Renovatie en Transformatie van bestaand vastgoed. Het Nationaal Renovatie Platform (NRP) en de TU Delft zijn daartoe een samenwerking aangegaan in de vorm van de start van de NRP Academie.

De academie richt zich op in de praktijk werkzame professionals die zich verder willen bekwamen in het vakgebied van renovatie en transformatie.

Herontwikkeling vraagt van professionals enerzijds dat zij zich specialiseren op herinvesteren in bestaand bebouwd gebied, anderzijds dat zij kennis en vaardigheden kunnen combineren op zowel bouwtechnisch, ontwerptechnisch, juridisch, organisatorisch, bestuurskundig, ruimtelijk en (financieel)economisch gebied.

De ideale herontwikkelaar is vanuit zijn eigen discipline in staat om verbindingen te leggen tussen diverse niveaus en overziet de consequenties van beslissingen van investering tot uitvoering in grote lijnen. Het is nadrukkelijk een ander vak dan nieuwbouw op uitleggebieden waarvoor andere kennis, vaardigheden en attitude nodig zijn.

Meer informatie: http://www.nrplatform.nl.

Reageer op dit artikel