nieuws

Nocore kijkt uit naar 5-jarig jubileum Schoonmaakgolfdag

Geen categorie

Op 17 september treffen enkele honderden sectorgenoten elkaar weer om te netwerken én op een prettige wijze de strijd met elkaar aan te gaan tijdens de Schoonmaakgolfdag. We blikken vooruit met organisator Nocore. Nocore is founder van de Nationale Schoonmaakgolfdag. Het bedrijf vindt het als brancheleverancier belangrijk dat er een evenement is voor alle schoonmaakgerelateerde […]

Op 17 september treffen enkele honderden sectorgenoten elkaar weer om te netwerken én op een prettige wijze de strijd met elkaar aan te gaan tijdens de Schoonmaakgolfdag. We blikken vooruit met organisator Nocore.

Nocore is founder van de Nationale Schoonmaakgolfdag. Het bedrijf vindt het als brancheleverancier belangrijk dat er een evenement is voor alle schoonmaakgerelateerde bedrijven. “Het is een netwerkevenement waar onze klanten op een informele en sportieve manier hun contacten verstevigen en uitbouwen”, zegt Ad Klösters, Algemeen directeur Nocore. “Dit creëert op termijn waarde voor Nocore en daar zijn onze klanten bij gebaat.”

Jubileum
Klösters is er mee in zijn nopjes dat met deze vijfde editie het eerste jubileum een feit zal zijn. “Dit vieren we onder andere door de keuze van de topgolfbaan het Rijk van Nunspeet. Dat is een golfbaan waar veel golfliefhebbers graag willen spelen. Deze is beoordeeld als de beste openbare golfbaan met meer dan 27 holes.”

Nog professioneler
Ook dit jaar probeert de organisatie met behulp van alle sponsoren en ambassadeurs het nog professioneler op te zetten dan het jaar daarvoor. “Wij ondersteunen het dan ook van harte”, aldus Klösters.

Deelnemen
Interesse om als directie of management zelf deel te nemen aan de Schoonmaakgolfdag? Geef je dan op via de site: Schoonmaakgolfdag.

Reageer op dit artikel