nieuws

Op naar 5000 tafels bij Nationaal Integratiediner 2012

Geen categorie

Op 10 oktober wordt het Nationaal Integratiediner gehouden. Dit initiatief van onder andere Asito viert de verschillen tussen mensen, omdat juist de verschillen tussen mensen zorgen voor nieuwe ideeën en het leven interessant maken. Nationaliteit is niet het enige verschil. Oud en jong, ziek en gezond, directeur en schoonmaker, en ga zo maar door. Tijdens […]

Op 10 oktober wordt het Nationaal Integratiediner gehouden. Dit initiatief van onder andere Asito viert de verschillen tussen mensen, omdat juist de verschillen tussen mensen zorgen voor nieuwe ideeën en het leven interessant maken. Nationaliteit is niet het enige verschil. Oud en jong, ziek en gezond, directeur en schoonmaker, en ga zo maar door.

Tijdens het Nationaal Integratiediner brengen we deze verschillen samen. Iedereen is uitgenodigd om op zijn eigen manier een bijdrage te leveren aan het Nationaal Integratiediner.

Wat is het Nationaal Integratiediner?
Een Nationaal Integratiediner is een kleinschalig diner waarbij collega's zelf koken en elkaar beter leren kennen.
Het is een feestje om te organiseren en om voor uitgenodigd te worden. Lekker eten is de basis.
Maar de achterliggende gedachte is veel groter. Verschillen tussen mensen leiden tot verschillende inzichten en ideeën. Nieuwe ideeën leiden tot verbeteringen. Daar heeft iedereen baat bij. 

Idee
Het idee van het Nationaal Integratiediner is in 2011 ontstaan bij Asito, een bedrijf met meer dan 90 nationaliteiten in dienst.
Vorig jaar zijn er al op 85 plaatsen kleine diners georganiseerd.
Dat was zó leuk dat het Nationaal Integratiediner dit jaar iedereen uitnodigt om mee te doen.

Geïnteresseerde organisaties kunnen op http://www.nationaalintegratiediner.nl/ meer informatie vinden en zich aanmelden.

Reageer op dit artikel