nieuws

Piecom: ‘Schoonmaakgolfdag is ideale gelegenheid’

Geen categorie

Op 17 september treffen enkele honderden sectorgenoten elkaar weer om te netwerken én op een prettige wijze de strijd met elkaar aan te gaan tijdens de Schoonmaakgolfdag. We blikken vooruit met sponsor Piecom. Piecom is volgens algemeen directeur Frank Laurentius een trotse sponsor van de Schoonmaakgolfdag. “In een groene omgeving is het voor ons een […]

Op 17 september treffen enkele honderden sectorgenoten elkaar weer om te netwerken én op een prettige wijze de strijd met elkaar aan te gaan tijdens de Schoonmaakgolfdag. We blikken vooruit met sponsor Piecom.

Piecom is volgens algemeen directeur Frank Laurentius een trotse sponsor van de Schoonmaakgolfdag. “In een groene omgeving is het voor ons een ideale gelegenheid om onze relaties en branchegenoten in een sportieve sfeer te ontmoeten.”

Succesvolle dag
Met het succes van voorgaande jaren in het achterhoofd, ziet Laurentius een mooie dag aankomen. “Als we uitgaan van de gezellige en ontspannen sfeer van vorig jaar, kan het niet anders dan een succesvolle dag worden. Wij zullen er met de andere sponsoren, ambassadeurs en deelnemers voor zorgen dat het Piecom-geregeld zal zijn!”

Deelnemen
Interesse om als directie of management zelf deel te nemen aan de Schoonmaakgolfdag? Geef je dan op via de site: Schoonmaakgolfdag.

Reageer op dit artikel