nieuws

Pim van Gool benoemd tot voorzitter Gezondheidsraad

Geen categorie

De ministerraad heeft er op voorstel van minister Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport mee ingestemd om prof. dr. Pim van Gool voor te dragen voor benoeming tot voorzitter van de Gezondheidsraad. De benoeming is voor een periode van vier jaar en gaat in op 1 september 2012. Naast het voorzitterschap van de Gezondheidsraad blijft […]

De ministerraad heeft er op voorstel van minister Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport mee ingestemd om prof. dr. Pim van Gool voor te dragen voor benoeming tot voorzitter van de Gezondheidsraad. De benoeming is voor een periode van vier jaar en gaat in op 1 september 2012. Naast het voorzitterschap van de Gezondheidsraad blijft de heer Van Gool als hoogleraar Neurologie verbonden aan het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam.

Reageer op dit artikel