nieuws

Songül Alkan is Asito Schoonmaakster van het Jaar 2012

Geen categorie

Songül Alkan uit Tilburg is verkozen tot Asito Schoonmaakster van het jaar 2012. In een spannende finalestrijd tegen vier concurrenten ging Songül er met de titel vandoor. Songül liet met deze overwinning ruim 10.000 andere schoonmaakkrachten van Asito achter zich, laat Asito weten. De overwinning leverde haar naast de titel ‘Schoonmaakkracht 2012’ een schitterende schaal […]

Songül Alkan uit Tilburg is verkozen tot Asito Schoonmaakster van het jaar 2012. In een spannende finalestrijd tegen vier concurrenten ging Songül er met de titel vandoor.

Songül liet met deze overwinning ruim 10.000 andere schoonmaakkrachten van Asito achter zich, laat Asito weten. De overwinning leverde haar naast de titel ‘Schoonmaakkracht 2012’ een schitterende schaal op. Songül zal, samen met de vier andere finalisten, Asito vertegenwoordigen bij de Golden Service Awards, de landelijke Schoonmaker van het Jaar verkiezing.

Vertrouwen
Songül werkt voor Asito bij het Verbeeten Instituut in Tilburg. Volgens de jury ontzorgt Songül zowel haar leidinggevende als de collega’s van het Instituut: “Het Verbeeten Instituut vertrouwt op Songül. Zij heeft dit vertrouwen verdiend, niet alleen door haar werk goed te doen, maar vooral door de manier waarop ze haar werk uitvoert en haar houding tegenover medewerkers en patiënten van het Verbeeten Instituut.”

Reageer op dit artikel