nieuws

Spectro: ‘Banden weer eens aanhalen tijdens Schoonmaakgolfdag’

Geen categorie

Op 17 september treffen enkele honderden sectorgenoten elkaar weer om te netwerken én op een prettige wijze de strijd met elkaar aan te gaan tijdens de Schoonmaakgolfdag. We blikken vooruit met ambassadeur Spectro. Clemens Metternich, Directeur/eigenaar Spectro, stelt dat zijn bedrijf veelal onbekend is bij eindgebruikers in de schoonmaakbranche. Zijn bedrijf is als ambassadeur echter […]

Op 17 september treffen enkele honderden sectorgenoten elkaar weer om te netwerken én op een prettige wijze de strijd met elkaar aan te gaan tijdens de Schoonmaakgolfdag. We blikken vooruit met ambassadeur Spectro.

Clemens Metternich, Directeur/eigenaar Spectro, stelt dat zijn bedrijf veelal onbekend is bij eindgebruikers in de schoonmaakbranche. Zijn bedrijf is als ambassadeur echter één van de facilitators van de Schoonmaakgolfdag, Metternich kijkt dan ook uit naar het evenement.

Betrokkenheid
Metternich: “Als producent van privatelabelreinigingsmiddelen zijn wij de grote onbekende bij de eindgebruikers. Desondanks zijn wij erg betrokken bij onze branche, en de Schoonmaakgolfdag is het perfecte moment om de banden weer eens aan te halen.”

Extra aandacht
Spectro richt zich in het bijzonder op maatschappelijk verantwoord ondernemen, waar Metternich dan ook graag extra aandacht aan besteedt tijdens de Schoonmaakgolfdag. “We hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel en daar past golfen perfect bij. Wat ons betreft is deze dag dan ook een echte aanrader”, aldus de directeur.

Deelnemen
Interesse om als directie of management zelf deel te nemen aan de Schoonmaakgolfdag? Geef je dan op via de site: Schoonmaakgolfdag.

Reageer op dit artikel