nieuws

Sportcomplex Merwestein voorzien van Cleanfix machines

Geen categorie

In samenwerking met Tevan (Cleanfix-dealer) is allround sportcomplex Merwestein voorzien van een nieuwe vloot reinigingsmachines. Tevan heeft de organisatie daarbij ook een serviceplan geadviseerd. Merwestein liet zich voor de aanschaf adviseren door Tevan en koos uiteindelijk voor de sporthallen die ze schoon dient te houden voor Cleanfix schrob- en zuigmachines. Voor de sanitaire ruimten waar […]

In samenwerking met Tevan (Cleanfix-dealer) is allround sportcomplex Merwestein voorzien van een nieuwe vloot reinigingsmachines. Tevan heeft de organisatie daarbij ook een serviceplan geadviseerd.

Merwestein liet zich voor de aanschaf adviseren door Tevan en koos uiteindelijk voor de sporthallen die ze schoon dient te houden voor Cleanfix schrob- en zuigmachines. Voor de sanitaire ruimten waar Merwestein over beschikt, koos ze voor een Foamfix , een schuimreinigingsmachine.

Serviceplan
Om de kwaliteit van de machines te behouden in de volgens Celanfix zware werkomgeving heeft Merwestein ook het service-abonnement Zilver uit het Cleanfix Service Plan afgesloten.

Over Tevan
Tevan BV richt zich op de sport- en recreatiemarkt en levert als Recron TOPleverancier aan vele zwembaden, bungalow- en recreatieparken, hotels, wellnessbedrijven en campings.

Reageer op dit artikel