nieuws

UNIT4 HR Solutions: “Schoonmaakgolfdag heeft perfecte ambiance”

Geen categorie

Op 17 september treffen enkele honderden sectorgenoten elkaar weer om te netwerken én op een prettige wijze de strijd met elkaar aan te gaan tijdens de Schoonmaakgolfdag. We blikken vooruit met sponsor UNIT4 HR Solutions. “We slaan graag samen met de branche een balletje”, zegt Michael de Munnik, Directeur UNIT4 HR Solutions. Net als de […]

Op 17 september treffen enkele honderden sectorgenoten elkaar weer om te netwerken én op een prettige wijze de strijd met elkaar aan te gaan tijdens de Schoonmaakgolfdag. We blikken vooruit met sponsor UNIT4 HR Solutions.

“We slaan graag samen met de branche een balletje”, zegt Michael de Munnik, Directeur UNIT4 HR Solutions. Net als de afgelopen edities is UNIT4 HR Solutions sponsor. Het bedrijf levert aan tal van schoonmaakbedrijven bedrijfssoftware voor HRM en salarisverwerking, werving en selectie, verzuim- en scenarioplanning.

Perfecte ambiance
“De Schoonmaakgolfdag is inmiddels hét sportieve netwerkevenement voor de schoonmaakbranche”, vult De Munnik aan. Hij is er erg over te spreken dat de keuze is gevallen op golfbaan Het Rijk van Nunspeet. “Dat is een garantie voor een perfecte ambiance.”

Deelnemen
Interesse om als directie of management zelf deel te nemen aan de Schoonmaakgolfdag? Geef je dan op via de site: Schoonmaakgolfdag.

Reageer op dit artikel