nieuws

Van der Windt Verpakking ambassadeur eerste uur van golfdag

Geen categorie

Op 17 september treffen enkele honderden sectorgenoten elkaar weer om te netwerken én op een prettige wijze de strijd met elkaar aan te gaan tijdens de Schoonmaakgolfdag. We blikken vooruit met Ad Bos, Salesmanager Retail & Services van Van der Windt Verpakking. "Alhoewel ik zelf geen golfer ben, heb ik zeker sympathie voor de golfsport", […]

Op 17 september treffen enkele honderden sectorgenoten elkaar weer om te netwerken én op een prettige wijze de strijd met elkaar aan te gaan tijdens de Schoonmaakgolfdag. We blikken vooruit met Ad Bos, Salesmanager Retail & Services van Van der Windt Verpakking.

"Alhoewel ik zelf geen golfer ben, heb ik zeker sympathie voor de golfsport", aldus Bos. "Ik ben inmiddels zeer ervaren in de clinic en beleef daar nog steeds veel plezier aan. Waarschijnlijk zal ik ooit echt gaan golfen. Van der Windt Verpakking is vanaf de eerste editie ambassadeur van dit sportieve netwerkevent. We ontmoeten hier onze doelgroepen in een zeer ontspannen sfeer. Sportiviteit en plezier staan voorop op deze dag. De Schoonmaakgolfdag is altijd perfect georganiseerd en we verwachten dat de aankomende editie ook weer veel sportiviteit en plezier samen met onze relaties en andere deelnemers. We verwachten ook dit jaar weer veel van de dag en rekenen als altijd op prachtig weer. Succes!"

Deelnemen aan de schoonmaakgolfdag? Geef u op via de website van de schoonmaakgolfdag. Klik daarvoor hier. 

Reageer op dit artikel