nieuws

Vastgoedsector niet klaar voor flex-werkomgeving

Geen categorie

Onderzoek van Young Facility laat een groeiende trend zien in de vraag naar een flexibele werkomgeving. Dit is onder te verdelen in flex-werkplekken voor zzp'ers en in flexibel te huren kantoorunits van ca 25/50M2 aangevuld met ontmoetingsruimte. De afgelopen zeven maanden is er bij Young Facility gewerkt aan een onderzoek naar de veranderingen in het […]

Onderzoek van Young Facility laat een groeiende trend zien in de vraag naar een flexibele werkomgeving. Dit is onder te verdelen in flex-werkplekken voor zzp'ers en in flexibel te huren kantoorunits van ca 25/50M2 aangevuld met ontmoetingsruimte.

De afgelopen zeven maanden is er bij Young Facility gewerkt aan een onderzoek naar de veranderingen in het facilitair beheer door de opkomst van de flexibele werkomgeving. Het onderzoek bestaat uit de behoefteanalyse onder vastgoedeigenaar en gebruiker.

Inzicht bieden
Vervolgens zijn er reële beheerconcepten ontwikkeld met als doel een goed rendement voor de vastgoedeigenaar en langdurig relatie met tevreden gebruikers. Young Facility zegt zo inzicht te willen bieden in de mogelijkheden voor vastgoedeigenaren om met de opkomst van het plaats en tijd onafhankelijk werken kwalitatief vastgoed te bieden in een krimpende markt.

Hoogstaande faciliteiten
Belangrijke uitkomst is volgens Young Facility dat er hoogstaande faciliteiten moeten worden geboden, waarbij gebruikers de keuze hebben in verschillende servicepakketten en tegelijkertijd optimale flexibiliteit genieten. Belangrijkste succesvoorwaarden van een pand zijn de ligging, bereikbaarheid, uitstraling en het binnenklimaat.

Reageer op dit artikel