nieuws

Voormalig hockeycoach Lammers op VSR-Zomerborrel

Geen categorie

VSR heeft voor haar Zomerborrel op 5 september aanstaande, vlak na de Olympische Spelen in Londen, Marc Lammers weten te strikken. Lammers was 8 jaar bondscoach van het Nederlands dames hockeyteam (zilver tijdens Olympische Spelen 2004 in Athene en Wereldkampioen in 2006). Het hoogtepunt is het behalen van Goud op de Olympische Spelen in Beijing […]

VSR heeft voor haar Zomerborrel op 5 september aanstaande, vlak na de Olympische Spelen in Londen, Marc Lammers weten te strikken.

Lammers was 8 jaar bondscoach van het Nederlands dames hockeyteam (zilver tijdens Olympische Spelen 2004 in Athene en Wereldkampioen in 2006). Het hoogtepunt is het behalen van Goud op de Olympische Spelen in Beijing waar met 0-2 werd gewonnen van China.

Crisis
Centraal bij Lammers staan teambuilding, het realiseren van doelstellingen, ambitie en coaching. Hij heeft een nieuwe presentatie ontwikkeld die zich richt op de kansen die een crisis biedt.

Beleving van kwaliteit
Na deze sessie van Marc Lammers wordt er overgegaan tot vakinhoudelijk VSR-nieuws. Daarbij zal voornamelijk aandacht worden besteed aan de beleving van kwaliteit in de schoonmaak. VSR heeft daar de afgelopen periode diverse initiatieven op ontplooid.

De bijeenkomst vindt plaats bij Inn Style te Maarssen.

Reageer op dit artikel