nieuws

Zorggroep Pantein gaat duizenden medewerkers via e-learning opleiden

Geen categorie

Zorggroep Pantein gaat samen met smart learning bureau The Competence Group (TCG) circa 7.000 medewerkers via e-learning opleiden. De medewerkers worden getraind in efficiënt gebruik van de software ORTEC WebAccess en de Reiskostenmodule. ‘De keuze voor e-learning heeft onder meer te maken met de omvang en spreiding van onze medewerkers over een veelheid van lokaties […]

Zorggroep Pantein gaat samen met smart learning bureau The Competence Group (TCG) circa 7.000 medewerkers via e-learning opleiden. De medewerkers worden getraind in efficiënt gebruik van de software ORTEC WebAccess en de Reiskostenmodule. ‘De keuze voor e-learning heeft onder meer te maken met de omvang en spreiding van onze medewerkers over een veelheid van lokaties in een groot werkgebied ,' meldt Ronnie van Summeren, manager bedrijfsadministratie Pantein. ‘De inzet van e-learning past bij onze inspanningen voor een efficiëntere bedrijfsvoering.'

Ondersteuning medewerkers
De medewerkers van Pantein worden getraind met behulp van de persoonlijk ingerichte leeromgeving, TCG Academy. Deze wordt op iedere  plek met internet op een veilige manier individueel toegankelijk gemaakt. ‘De leeromgeving wordt voorzien van de herkenbare huisstijl van Pantein', zegt Ronnie van Summeren. ‘Na het doorlopen van het lesmateriaal kan de medewerker zijn vorderingen toetsen, waarmee de kwaliteitsverhoging van werken met ORTEC-software inzichtelijk wordt. Het lesmateriaal blijft minimaal één jaar als naslagwerk beschikbaar, zodat  onze medewerkers continu worden ondersteund.'

Reageer op dit artikel