nieuws

35 video’s over HNW

Geen categorie

Korte video's over Het Nieuwe Werken? Ze staan op internet her en der verspreid en zijn daardoor niet altijd even gemakkelijk te vinden. Het Telewerkforum heeft op haar website daar verandering in gebracht en circa 35 video's netjes gerubriceerd en onder elkaar gezet.  Het gaat om filmpjes over HNW in de praktijk bij organisaties (zoals […]

Korte video's over Het Nieuwe Werken? Ze staan op internet her en der verspreid en zijn daardoor niet altijd even gemakkelijk te vinden. Het Telewerkforum heeft op haar website daar verandering in gebracht en circa 35 video's netjes gerubriceerd en onder elkaar gezet.  
Het gaat om filmpjes over HNW in de praktijk bij organisaties (zoals Microsoft, SNS Reaal, ABN AMRO, Cisco, TNO, KPN, gemeente Heemstede), over het mentale aspect van HNW en over de virtuele component.

KLIK HIER om naar de filmpjes te gaan.

Reageer op dit artikel