nieuws

4 Informatiebijeenkomsten Nationaal Integratiediner in augustus

Geen categorie

Het Nationaal Integratiediner, waarbij op 10 oktober op 5.000 plaatsen door heel Nederland diners worden georganiseerd, organiseert de komende weken enkele informatiebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomst wordt de opzet van het Nationaal Integratiediner toegelicht en is er ruimte om vragen te stellen. Alle geïnteresseerde organisaties zijn vrijblijvend uitgenodigd om deze kosteloze bijeenkomst bij te wonen. Om […]

Het Nationaal Integratiediner, waarbij op 10 oktober op 5.000 plaatsen door heel Nederland diners worden georganiseerd, organiseert de komende weken enkele informatiebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomst wordt de opzet van het Nationaal Integratiediner toegelicht en is er ruimte om vragen te stellen. Alle geïnteresseerde organisaties zijn vrijblijvend uitgenodigd om deze kosteloze bijeenkomst bij te wonen.

Om zoveel mogelijk organisaties te bereiken, organiseert het Nationaal Integratiediner verschillende bijeenkomsten door het hele land. Alle bijeenkomsten zijn van 10.00 tot 11.00 uur en vinden plaats op Asito- kantoren.

Woensdag 15 augustus, Hanzeweg 45, Deventer
Dinsdag 21 augustus, Telfordstraat 40, Zwolle
Woensdag 22 augustus, Josink Hofweg 10, Enschede
Vrijdag 24 augustus, Tiber 36-38, Den Haag

Door deel te nemen aan het Nationaal Integratiediner kunnen organisaties bijdragen aan het positief inzetten van de aanwezige culturele diversiteit.

Deelnemende organisaties
Deelnemende bedrijven organiseren onder de koepel van het Nationaal Integratiediner hun eigen diners waarbij personeelsleden met uiteenlopende achtergronden elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Hierbij dineren werknemers met verschillende culturen en hiërarchische posities samen op kantoor, bij medewerkers thuis of op centrale locaties.
Organisaties die op dit moment hebben aangegeven mee te doen zijn onder andere KPMG, Albron, Ernst & Young, Schiphol Group, Corio, Sodexo, en Nationale Nederlanden. Ook andere geïnteresseerde organisaties kunnen meedoen en zullen worden voorzien van alle benodigde informatie en middelen om de diners te organiseren.

Op http://www.nationaalintegratiediner.nl/ is meer informatie te vinden.  

  

  

Reageer op dit artikel