nieuws

Aanbestedingen naar IBN Facilitair en GOM Schoonhouden

Geen categorie

Aanbestedingskalender heeft weer over drie aanbestedingen in de schoonmaak gepubliceerd. Inschrijven kan op een aanbesteding van Stichting Kind en Onderwijs in Rotterdam, terwijl de aanbestedingen van Skogu en Waterschap Brabantse Delta is gegund aan respectievelijk IBN Facilitair en GOM Schoonhouden.    Voor 21 september 10.00 uur moeten inschrijvingen voor de aanbesteding van Stichting Kind en Onderwijs […]

Aanbestedingskalender heeft weer over drie aanbestedingen in de schoonmaak gepubliceerd. Inschrijven kan op een aanbesteding van Stichting Kind en Onderwijs in Rotterdam, terwijl de aanbestedingen van Skogu en Waterschap Brabantse Delta is gegund aan respectievelijk IBN Facilitair en GOM Schoonhouden.  
 
Voor 21 september 10.00 uur moeten inschrijvingen voor de aanbesteding van Stichting Kind en Onderwijs aan de Crooswijksesingel 18 in Rotterdam binnen zijn. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Mirella Drentje via telefoonnummer 06-23544632 of mailadres mirella.drentje@benefit.nl. De organisatie is op internet te vinden via www.benefit.nl. Klik hier voor de link naar de aanbesteding op de website van aanbestedingskalender.

13 scholen
Skogu heeft voor het schoonmaken en het beheer van 13 schoollocaties in het basisonderwijs en 1 stafbureau in de regio Uden gekozen voor IBN Facilitair. Skogu heeft voor de begeleiding van het aanbestedingstraject adviseur Key-Quality ingeschakeld. Het totale vloeroppervlakte bedraagt circa 21.000 vierkante meter. De totale definitieve waarde van de opdracht/opdrachten is 258.757,03 euro zonder btw. De aanbesteding is gegund op basis van het criterium van de economisch meest voordelige inschrijving. Daarbij is allereerst gelet op kwaliteit (een weging van 60 procent) en daarna prijs (weging 40 procent). De contractduur is drie jaar. Klik hier voor meer informatie over deze aanbesteding.  

Waterschap
Het waterschap Brabantse Delta heeft haar schoonmaakdienstverlening op 26 juli gegund aan GOM Schoonhouden in Schiedam. Over deze aanbesteding is weinig meer bekend dat dat. Hoeveel de waarde bedraagt van de opdracht is bijvoorbeeld niet bekendgemaakt. Klik hier om de gunning van deze opdracht op Aanbestedingskalender.nl te bekijken

Reageer op dit artikel