nieuws

Aanpak motorbendes levert resultaat op

Geen categorie

De gezamenlijke, hardere aanpak van motorbendes levert resultaat op. Volgens minister Opstelten (Veiligheid en Justitie) lopen er inmiddels ongeveer 60 zaken tegen motorbendes. Hij zei dat in een interview met de NOS. Het betere resultaat is volgens Opstelten het gevolg van de gezamenlijke aanpak van overheid, Openbaar Ministerie en politie. 'Met een gezicht de motorbendes […]

De gezamenlijke, hardere aanpak van motorbendes levert resultaat op. Volgens minister Opstelten (Veiligheid en Justitie) lopen er inmiddels ongeveer 60 zaken tegen motorbendes.

Hij zei dat in een interview met de NOS. Het betere resultaat is volgens Opstelten het gevolg van de gezamenlijke aanpak van overheid, Openbaar Ministerie en politie. 'Met een gezicht de motorbendes aanpakken', aldus de minister. Het gaat dan om verdenkingen van onder meer diefstal, afpersing of andere criminele activiteiten. ‘Er moet een einde aan komen.'

Reageer op dit artikel