nieuws

Armada verhuist en gaat samenwerking aan met Gelecon

Geen categorie

Armada Reinigingssystemen, importeur van merken Fimap reinigingsmachines, AR Blue Clean-hogedrukreinigers en Sutter reinigingsproducten, is onlangs verhuisd vanuit Lisse naar een nieuwe locatie in Voorburg. Arjan Boer, directeur van Armada, is tegelijkertijd een intensieve samenwerking aangegaan met Michael van der Linden en Christiaan Verhagen, directeuren van Gelecon. "Daarmee hebben we een nieuw enthousiast team om dealers […]

Armada Reinigingssystemen, importeur van merken Fimap reinigingsmachines, AR Blue Clean-hogedrukreinigers en Sutter reinigingsproducten, is onlangs verhuisd vanuit Lisse naar een nieuwe locatie in Voorburg.

Arjan Boer, directeur van Armada, is tegelijkertijd een intensieve samenwerking aangegaan met Michael van der Linden en Christiaan Verhagen, directeuren van Gelecon. "Daarmee hebben we een nieuw enthousiast team om dealers snel en accuraat van dienst te zijn", aldus Boer. "Het is prettig om na jarenlang vanuit een kleine organisatie gewerkt te hebben, nu met een compleet team aan mensen aan de gang te zijn. Met onze nieuwe club gaan we vol vertrouwen de toekomst tegemoet."

Reageer op dit artikel