nieuws

Aura Groen P&O-directeur schoonmaakdivisie Facilicom

Geen categorie

Aura Groen is per 6 augustus de P&O-directeur van de schoonmaakdivisie van Facilicom Services Group uit Schiedam. Groen werkte sinds 2009 als P&O-manager bij de cateringdivisie van Facilicom. "Met haar brede ervaring in het P&O-vak vertaalt zij strategische keuzes in het P&O-beleid van Facilicom verder door naar de dagelijkse schoonmaakpraktijk", aldus Facilicom in een bericht. […]

Aura Groen is per 6 augustus de P&O-directeur van de schoonmaakdivisie van Facilicom Services Group uit Schiedam. Groen werkte sinds 2009 als P&O-manager bij de cateringdivisie van Facilicom.

"Met haar brede ervaring in het P&O-vak vertaalt zij strategische keuzes in het P&O-beleid van Facilicom verder door naar de dagelijkse schoonmaakpraktijk", aldus Facilicom in een bericht. Het bedrijf werkt naar eigen zeggen momenteel aan een aantal belangrijke HR-trajecten zoals de implementatie van hostmanship, nieuwe trainingmethoden, het versterken van de klantgerichtheid en het talent management van de schoonmaakdivisie. Groen keerde in 2009 al terug in dienst bij Facilicom als P&O-manager bij Prorest Catering. Dit na een uitstapje van zes jaar bij onder meer Ahold, Zara en interimopdrachten voor de Koninklijke Shell. "De Facilicom schoonmaakdivisie werkt momenteel aan een groot aantal nieuwe HR-trajecten. Onder meer nieuwe opleidingstrajecten voor onze schoonmaakmedewerkers en middle management. Ik zie het als een grote uitdaging om deze projecten mede vorm te geven", zo motiveert Groen haar carrièrestap.

Reageer op dit artikel