nieuws

Bezettingsgraad Groothandelsgebouw naar 90 %

Geen categorie

Het Groothandelsgebouw in Rotterdam heeft de bezetting zien stijgen van 88 naar 90 procent. Ook de huuropbrengsten zijn gestegen met 5 procent tot 7,6 miljoen euro. Echter, zowel het directe als het indirecte exploitatieresultaat verslechterden door hogere financieringslasten en exploitatiekosten en door een lagere taxatiewaarde. Groothandelsgebouw handhaaft de verwachting dat de huuropbrengsten zullen stijgen en […]

Het Groothandelsgebouw in Rotterdam heeft de bezetting zien stijgen van 88 naar 90 procent. Ook de huuropbrengsten zijn gestegen met 5 procent tot 7,6 miljoen euro. Echter, zowel het directe als het indirecte exploitatieresultaat verslechterden door hogere financieringslasten en exploitatiekosten en door een lagere taxatiewaarde.

Groothandelsgebouw handhaaft de verwachting dat de huuropbrengsten zullen stijgen en de bezetting van het gebouw in 2012 zal worden gehandhaafd op het niveau van eind 2011. De bezettingsgraad zal eind 2012 overigens wel lager zijn dan eind juni 2012, verwacht het bedrijf.

Reageer op dit artikel