nieuws

Bijeenkomst Asito over anders denken, anders doen

Geen categorie

De ADG Groep, waar schoonmaakbedrijf Asito deel van uitmaakt, organiseert 30 oktober van 12.30 tot en met 18.00 uur in Spant! in Bussum een bijeenkomst onder het thema ‘anders denken, anders doen.' "Loop de succesverhalen van de laatste jaren er maar eens op na", zegt het bedrijf. "Alle nieuwe en florerende bedrijven zijn gestart vanuit […]

De ADG Groep, waar schoonmaakbedrijf Asito deel van uitmaakt, organiseert 30 oktober van 12.30 tot en met 18.00 uur in Spant! in Bussum een bijeenkomst onder het thema ‘anders denken, anders doen.'

"Loop de succesverhalen van de laatste jaren er maar eens op na", zegt het bedrijf. "Alle nieuwe en florerende bedrijven zijn gestart vanuit een afwijkende visie. Een andere kijk op ondernemerschap of een andere vorm van ondernemerschap. Juist door af te wijken van de standaard bleken bedrijven als FaceBook, Google en NewTeam uiterst succesvol. Ondernemers die anders dachten en anders deden." Ook traditionele bedrijven zullen volgens ADG mee moeten in een vernieuwde en andere denkwijze. "Dat om in het volgende decennium de juiste mensen aan zich te kunnen binden." Twee experts op dit gebied delen hun kennis en kunde over dit onderwerp tijdens de bijeenkomst. Welke stappen moeten er genomen worden om organisaties op langere termijn succesvol te laten zijn? Charles Groenhuijsen is spreekstalmeester. Sprekers zijn onder andere Jan Peter Balkenende (voormalig minister-president, foto) en Danny Mekic (jonge ondernemer).

Klik hier voor meer informatie over deze bijeenkomst.

Reageer op dit artikel