nieuws

Bouwbesluit 2012

Geen categorie

Veel veranderingen? Dat(b)lijkt mee te vallen … In het Bouwbesluit 2012 is een groot aantal voorschriften veranderd, aangepast of aangevuld. Ook zijn het Gebruiksbesluit en de bouwverordening verder geïntegreerd in het Bouwbesluit. Meer eenvoud, minder voorschriften en meer uniformiteit, dat was de insteek van de wetgever. Dat is waargemaakt, maar is daarmee ook de brandveiligheid […]

Veel veranderingen? Dat(b)lijkt mee te vallen …

In het Bouwbesluit 2012 is een groot aantal voorschriften veranderd, aangepast of aangevuld. Ook zijn het Gebruiksbesluit en de bouwverordening verder geïntegreerd in het Bouwbesluit. Meer eenvoud, minder voorschriften en meer uniformiteit, dat was de insteek van de wetgever. Dat is waargemaakt, maar is daarmee ook de brandveiligheid op eenzelfde niveau geborgd?

Reageer op dit artikel