nieuws

Catering Universiteit Utrecht uitbesteed aan Sodexo

Geen categorie

Vanaf 1 september verzorgt Sodexo de catering aan de Universiteit Utrecht. Het basisassortiment dat door de Universiteit Utrecht is vastgesteld, blijft wat betreft prijs ongewijzigd. Sodexo gaat daarnaast – binnen door de universiteit vastgestelde randvoorwaarden – een aanvullend assortiment bieden. Drie restaurants zijn na de zomersluiting niet meer open: het Bestuursgebouw, het Langeveldgebouw en de […]

Vanaf 1 september verzorgt Sodexo de catering aan de Universiteit Utrecht. Het basisassortiment dat door de Universiteit Utrecht is vastgesteld, blijft wat betreft prijs ongewijzigd. Sodexo gaat daarnaast – binnen door de universiteit vastgestelde randvoorwaarden – een aanvullend assortiment bieden.

Drie restaurants zijn na de zomersluiting niet meer open: het Bestuursgebouw, het Langeveldgebouw en de Adam Smith Hall op de International Campus.
Op alle locaties blijft vergader-, lunch- en borrelservice mogelijk. In het Langeveldgebouw blijft de huidige ruimte als ontmoetingsplek beschikbaar voor studenten en medewerkers.
Vrijwel alle cateringmedewerkers die in dienst waren bij de Universiteit Utrecht hebben een contract bij Sodexo gekregen. 

Restaurant Lodewijk is open
In de vernieuwde bibliotheek in de binnenstad is eind juli een geheel nieuw restaurant geopend: Lodewijk. In het voormalig paleis van Lodewijk Napoleon kunnen studenten en medewerkers nu al terecht voor koffie en lunch. Na 3 september zijn er 's avonds ook warme maaltijden verkrijgbaar.

Bron: Universiteit Utrecht, KLIK HIER voor het complete bericht. 

Reageer op dit artikel