nieuws

Cleanfix houdt event voor haar dealers

Geen categorie

Cleanfix houdt voor haar dealers op woensdag 3 oktober van 14.30 uur tot en met 20.00 uur (inclusief een barbecue) haar evenement.   De bijeenkomst heeft als thema social media in business. Tevens wordt de RA 535 IBCT geintroduceerd. Dat is volgens Cleanfix één van de kleinste opzit schrob- en zuigmachines. Ook worden diverse machineworkshops gegeven. […]

Cleanfix houdt voor haar dealers op woensdag 3 oktober van 14.30 uur tot en met 20.00 uur (inclusief een barbecue) haar evenement. 
 
De bijeenkomst heeft als thema social media in business. Tevens wordt de RA 535 IBCT geintroduceerd. Dat is volgens Cleanfix één van de kleinste opzit schrob- en zuigmachines. Ook worden diverse machineworkshops gegeven. Het evenement is bedoeld voor alle Cleanfix dealers (zowel management als verkopers en de binnendienst) in de Benelux. Social media is volgens Cleanfix geen hype. "Het is volledig geïntegreerd in de hedendaagse bedrijfsvoering", aldus Lian Adeleaars van Cleanfix. "Technische ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Eerst de telefoon, toen de fax, daarna internet, e-mail en nu social media. Je kunt er niet langer omheen." Er worden twee seminars gegeven door social media-specialisten.

Klik hier voor meer informatie over het evenement. 

Reageer op dit artikel