nieuws

CSU neemt activiteiten Fermie bedrijfsdiensten over

Geen categorie

CSU neemt per direct de activiteiten van het Amsterdamse schoonmaakbedrijf Fermie over. De werkzaamheden concentreren zich vooral in de regio Amsterdam. CSU integreert ze in de businessunit CSU Cleaning Services Noordwest met de hoofdvestiging in Amsterdam Zuidoost. Het Amsterdamse familiebedrijf Fermie startte in 1948. Fermie bezit vooral expertise in de openbaar vervoersector. Door de hevige […]

CSU neemt per direct de activiteiten van het Amsterdamse schoonmaakbedrijf Fermie over. De werkzaamheden concentreren zich vooral in de regio Amsterdam. CSU integreert ze in de businessunit CSU Cleaning Services Noordwest met de hoofdvestiging in Amsterdam Zuidoost.

Het Amsterdamse familiebedrijf Fermie startte in 1948. Fermie bezit vooral expertise in de openbaar vervoersector. Door de hevige concurrentie kon het de zelfstandige positie niet behouden en werd het begin juli failliet verklaard. In overleg met de curator is de dienstverlening aan klanten gecontinueerd. Met de overname van de activiteiten door CSU wordt klanten en personeel een structurele oplossing geboden. Fermie en CSU zijn op veel vlakken vergelijkbaar. Beide zijn het familiebedrijven die bekend staan om hun expertise en hun duurzame werkwijze.

Zelfstandig deel  
Fermie directeur Edwin van Hemert is bij CSU in dienst getreden als districtsmanager om zijn klanten onder de vlag van CSU te blijven bedienen. Ook gaan Tom Fermie als rayonleider en Omar Belhadj als ambulant objectleider voor CSU aan de slag. Bij CSU komen ongeveer 40 ex-Fermie schoonmakers in dienst eventueel aangevuld met medewerkers die voor Fermie bij Connexxion werkten. CSU kreeg zelfstandig een deel van het contract met Connexxion gegund dat eerst door Fermie werd uitgevoerd.

Reageer op dit artikel