nieuws

CSU verlengt sponsorovereenkomst met Ajax

Geen categorie

CSU is een nieuw vijfjarige sponsorcontract overeengekomen met AFC Ajax. Daarmee zijn beide partijen op weg naar een 25-jarige samenwerking. CSU zegt zich zich graag te willen associëren met de top van het Nederlandse voetbal. De sponsoring van Ajax past daar volgens het schoonmaakbedrijf uitstekend in. Ajax-directeur Henri van der Aat: "We zijn blij dat […]

CSU is een nieuw vijfjarige sponsorcontract overeengekomen met AFC Ajax. Daarmee zijn beide partijen op weg naar een 25-jarige samenwerking.

CSU zegt zich zich graag te willen associëren met de top van het Nederlandse voetbal. De sponsoring van Ajax past daar volgens het schoonmaakbedrijf uitstekend in. Ajax-directeur Henri van der Aat: "We zijn blij dat we met CSU hebben verlengd. Zij zijn al sinds 1989 als official sponsor aan Ajax verbonden en we zijn trots op deze trouwe samenwerking tussen twee nationale topspelers." CSU-directeur Jan van der Schans reageert eveneens content: "CSU is de schoonmaakpartner van de Amsterdam Arena. Door deze nieuwe overeenkomst blijven we ook aan Ajax verbonden. Door het continueren van onze afspraken kunnen we ons als hun partner blijven profileren. Dat is al jaren een succesvolle combinatie, die we graag willen doorzetten."

Reageer op dit artikel