nieuws

CSU vraagt aandacht voor week van alfabetisering

Geen categorie

Tijdens de week van de alfabetisering 2012 (maandag 3 september tot en met zondag 9 september) vraagt CSU opnieuw aandacht voor de aanpak van laaggeletterdheid CSU sloot in 2008 samen met de Stichting Lezen & Schrijven een convenant om laaggeletterdheid terug te dringen. "Met dat convenant erkenden we destijds dat laaggeletterdheid nog veel voorkomt in de […]

Tijdens de week van de alfabetisering 2012 (maandag 3 september tot en met zondag 9 september) vraagt CSU opnieuw aandacht voor de aanpak van laaggeletterdheid
 
CSU sloot in 2008 samen met de Stichting Lezen & Schrijven een convenant om laaggeletterdheid terug te dringen. "Met dat convenant erkenden we destijds dat laaggeletterdheid nog veel voorkomt in de samenleving", aldus de schoonmaakorganisatie in een bericht. "En dat is nog steeds het geval." De stichting biedt cursussen aan voor mensen met lees- en/of schrijfproblemen. " Wij vinden nog steeds dat goed kunnen lezen en schrijven een randvoorwaarde is voor een gezonde en duurzame samenleving en bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers." Tijdens de week van de alfabetisering 2012 vraagt CSU opnieuw aandacht voor de aanpak van laaggeletterdheid. Hiermee worden direct leidinggevenden en P&O-medewerkers gestimuleerd om medewerkers met lees- en schrijfproblemen aan te melden voor een cursus lezen en schrijven.

Reageer op dit artikel