nieuws

Diamant Groep en Vendor winnen aanbesteding Opmaat

Geen categorie

Anculus heeft namens stichting Opmaat (een organisatie voor inkomensbeheer, bewindvoering en PGB-beheer voor Eindhoven en omgeving) een aanbesteding gegund aan de Diamant Groep en Vendor. Dat meldt Aanbestedingskalender.nl   Het ging om schoonmaakdienstverlening, glasbewassing en sanitaire producten. De schoonmaakwerkzaamheden worden hoofdzakelijk in Tilburg uitgevoerd. Gunningscriterium was de economisch meest voordelige inschrijving. Prijs weegt daarbij 70 […]

Anculus heeft namens stichting Opmaat (een organisatie voor inkomensbeheer, bewindvoering en PGB-beheer voor Eindhoven en omgeving) een aanbesteding gegund aan de Diamant Groep en Vendor. Dat meldt Aanbestedingskalender.nl  

Het ging om schoonmaakdienstverlening, glasbewassing en sanitaire producten. De schoonmaakwerkzaamheden worden hoofdzakelijk in Tilburg uitgevoerd. Gunningscriterium was de economisch meest voordelige inschrijving. Prijs weegt daarbij 70 procent, kwaliteit 30 procent. De waarde van het contract bedraagt 412.148,00 euro met btw. Het contract dat Diamant heeft binnengesleept beslaat vier jaar. De sanitaire artikelen worden geleverd door Vendor. Dat deel van de aanbesteding kent een waarde van 33.995,00 euro met btw. Ook dat contract loopt vier jaar.

Klik hier voor meer informatie over deze aanbesteding. 

 

Reageer op dit artikel