nieuws

Dirksen viert 25-jarig bestaan

Geen categorie

Dirksen, leverancier van schoonmaakartikelen en bedrijfskleding, viert op 6 en 7 september haar 25-jarig bestaan. Dirksen heeft een speciaal jubileumevenement neergezet, waarin ook een aantal bekende Nederlanders een rol spelen. De leveranciers zegt daarnaast verrassende productpresentaties, workshops, modeshows, de nieuwste trends en auto's te presenteren. Het event wordt gehouden op beide dagen van 15.00 tot […]

Dirksen, leverancier van schoonmaakartikelen en bedrijfskleding, viert op 6 en 7 september haar 25-jarig bestaan.

Dirksen heeft een speciaal jubileumevenement neergezet, waarin ook een aantal bekende Nederlanders een rol spelen. De leveranciers zegt daarnaast verrassende productpresentaties, workshops, modeshows, de nieuwste trends en auto's te presenteren. Het event wordt gehouden op beide dagen van 15.00 tot en met 21.00 uur rondom het bedrijfspand van Dirksen, bedrijvenpark Twente 151, 7602 KE in Almelo.

Belangstellenden kunnen zich hier aanmelden voor het evenement.  

Reageer op dit artikel