nieuws

Dyson met handdrogers op KLM Open

Geen categorie

Dyson staat met acht Airblade-handdrogers type AB03 op het KLM Open. Het golftoernooi wordt van 6 tot en met 9 september gespeeld op de Hilversumsche Golf Club KLM open heeft volgens de leverancier voor Dyson Airblade gekozen "in verband met het duurzame aspect en de goede werking van de handdrogers." Inmiddels is dit het derde […]

Dyson staat met acht Airblade-handdrogers type AB03 op het KLM Open. Het golftoernooi wordt van 6 tot en met 9 september gespeeld op de Hilversumsche Golf Club

KLM open heeft volgens de leverancier voor Dyson Airblade gekozen "in verband met het duurzame aspect en de goede werking van de handdrogers." Inmiddels is dit het derde jaar dat KLM Open voor Dyson Airblade kiest. "Doordat KLM Open de Airblade handdrogers gebruikt, besparen zij minstens 100.000 papieren handdoeken in vier dagen", aldus Patricia van der Neut van Dyson. "Dit is niet alleen een kostenbesparing, maar ook enorm milieubewust.

Over het KLM Open
Het KLM Open maakt onderdeel uit van de Europese Tour, het hoogste professionele golfcircuit van Europa. In 2012 wordt het toernooi voor de 93ste keer op Nederlandse bodem gespeeld. Het prijzengeld is de afgelopen jaren gestegen naar 1.8 miljoen euro, waarvan de winnaar 300 duizend euro verdient. Met 45.000 bezoekers is het een van de best bezochte toernooien op de Europese tour. Het toernooi bestaat in 2012 honderd jaar. KLM is voor het negende jaar op rij titelsponsor van het evenement. Titelverdediger is Simon Dyson. De Engelsman won het toernooi in 2011 voor de derde keer.

Reageer op dit artikel