nieuws

Gemeentemuseum Den Haag toont kunst uit bedrijvencollecties

Geen categorie

Op initiatief van vier inwoners van Den Haag is tot eind september in het Gemeentemuseum Den Haag een tentoonstelling te zien met werken uit kunstscollecties van ABN AMRO, AEGON, BAM, BNG, ING, KPMG, KPN, Nationale-Nederlanden, NIBC en VNO-NCW. De werken hangen normaliter in kantoren van de organisaties.  ING beschikt verreweg over de grootste collectie, gevolgd door ABN […]

Op initiatief van vier inwoners van Den Haag is tot eind september in het Gemeentemuseum Den Haag een tentoonstelling te zien met werken uit kunstscollecties van ABN AMRO, AEGON, BAM, BNG, ING, KPMG, KPN, Nationale-Nederlanden, NIBC en VNO-NCW. De werken hangen normaliter in kantoren van de organisaties. 

ING beschikt verreweg over de grootste collectie, gevolgd door ABN Amro. KPN en Aegon presenteren hun werken in de twee resterende grotere ruimtes.
De kleinere collecties zijn verdeeld over de kabinetten en de BAM is vertegenwoordigd met een beeld.

PUBLIC / PRIVATE – Bedrijfscollecties is te zien t/m 23 september 2012

KLIK HIER om naar de website te gaan.

Reageer op dit artikel