nieuws

Gouden stofzuiger van 1 miljoen dollar

Geen categorie

Gekker moet het niet worden. Een stofzuiger van goud met een prijskaartje van bijna een 1 miljoen dollar. Het bedrijf GoVacuum werkte zes maanden aan de stofzuiger die bedekt is met 24 karaat goud. De stofzuiger heet officieel de GV62711 en er worden maar 100 exemplaren van gemaakt. Ze hebben allemaal een serienummer en een […]

Gekker moet het niet worden. Een stofzuiger van goud met een prijskaartje van bijna een 1 miljoen dollar.

Het bedrijf GoVacuum werkte zes maanden aan de stofzuiger die bedekt is met 24 karaat goud. De stofzuiger heet officieel de GV62711 en er worden maar 100 exemplaren van gemaakt. Ze hebben allemaal een serienummer en een echtheidscertificaat. "De stofzuiger is zijn gewicht niet in goud waard", stelt het bedrijf op haar website. Maar volgens GoVacuum geeft het bezitten van zo'n stofzuiger zo'n status en exclusiviteit dat het niet kan worden uitgedrukt in geld. Toch koste de stofzuiger recent nog 1 miljoen dollar, alhoewel daar in een actieweek een dollar vanaf is gegaan. Daar zit dan het maken van een inscriptie met bijvoorbeeld een naam op de stofzuiger bij in. Koopje toch?  

Bezitter worden van deze gouden stofzuiger? Klik dan hier door naar de website van GoVacuum.

Reageer op dit artikel