nieuws

HBA houdt op 4 september dag van het ambacht

Geen categorie

Het Hoofdbedrijfschap Ambachten houdt op 4 september een dag van het ambacht. "We organiseren deze omdat de sector een belangrijke bijdrage levert aan onze economie en samenleving", aldus HBA.  Het is een discussie- en inspiratiemiddag voor vakmensen, ambachtelijke ondernemers, vertegenwoordigers van brancheorganisaties en vakbonden, mensen uit het onderwijs, journalisten én politici. "Tijdens de dag van […]

Het Hoofdbedrijfschap Ambachten houdt op 4 september een dag van het ambacht. "We organiseren deze omdat de sector een belangrijke bijdrage levert aan onze economie en samenleving", aldus HBA. 

Het is een discussie- en inspiratiemiddag voor vakmensen, ambachtelijke ondernemers, vertegenwoordigers van brancheorganisaties en vakbonden, mensen uit het onderwijs, journalisten én politici. "Tijdens de dag van het ambacht willen we gezamenlijk discussiëren over de knelpunten en kansen van de ambachtseconomie, maar ook over noodzakelijke maatregelen en beleid", aldus HBA. Op dinsdag 4 september staat het live BNR radioprogramma Zakendoen met…. volledig in het teken van de ambachtseconomie.

Live-uitzending
Van 12.30 tot 14.00 uur schuiven betrokkenen uit de ambachtseconomie waaronder politici, ondernemers en vakmensen aan om in de uitzending te spreken over de toekomst en de kansen en bedreigingen voor de ambachtseconomie. De live-uitzending vindt plaats in de grote aula van de Dutch Health Tec Academy aan de St. Laurensdreef 22 in Utrecht en is toegankelijk voor geïnteresseerden. Direct na deze uitzending is er een interactief off air programma waarin politici van alle grote partijen met elkaar en de zaal in debat gaan. Belangstellenden zijn welkom vanaf 12.00 uur, net voordat de live-uitzending begint. Voor een broodje wordt gezorgd. De bijeenkomst wordt om 16.00 uur afgesloten met een borrel.

Aanmelden kan via deze website.

Reageer op dit artikel